top of page
Search

Vi söker personal till projekt i Karlskrona!

Updated: Jun 23, 2021

Jobb beskrivning:

Du ska vara en person som vill utvecklas och ta dig an uppgifter för att skapa effektivare och sundare Logistik på byggarbetsplatsen. Du ska ha hög arbetsmoral, bra energi samt ett positivt tänk. Kan jobba i en grupp om 4-8 personer.

Erfarenhet av likande tjänster eller Lager & Logistik är inte ett måste men positivt om det skulle vara så. Lättlärd, lyhörd, och nyfiken så kommer du klara av detta jobb på ett bra sätt. jobbet kommer vara till största del på kvällstid.


Du som söker:

Du kommer jobba under en Arbetsledare från oss där du får arbetsuppgifter som innefattar följande:

- Inbärning

- Avfallshantering

- Byggstäd

- All service


Uniccon AB har sedan starten 2015 haft en hög expansionstakt och är ett ständigt växande företag inom bemanning och logistik. Vi erbjuder logistik – och bemanningslösningar över hela landet, från norr till söder. Uniccon är ett modernt företag med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar för att möta kundernas behov. Vi har hjälpt många kunder med de mest komplexa bemanningsuppdragen och vårt motto är – att inget projekt är för litet eller för stort! Vi växer och behöver därför utöka våra tjänster. Vi söker därför flera Bygglogistiker till vårt område i Karlskrona.


Vi erbjuder: Som anställd på Uniccon AB erbjuder vi karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi är ett växande företag och erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i kundernas processer. Här blir du en del av Sveriges störst växande logistik- och bemanningsföretag.


Vill du växa med oss?

63 views0 comments

Recent Posts

See All

Uniccon har på senare tid utökat flera olika tjänster och en av dom är Trafikvakter där vi har ett samarbete med Nässelgrundet sedan i våras. Uppdraget är att Uniccon tillgodoser Bemanning till Nässel

bottom of page